www.reyokiwara.net


Assalamualaikum
Dengan segala hormatnya, para admin tertinggi dalam blog reyokiwara.wordpress.com telah sebulat suara untuk menaik taraf blog sedia ada kepada blog berbayar untuk lebih eklusif dan lebih mesra.

Domain terbaru yang telah dicadangkan adalah http://www.reyokiwara.net, dan menggunakan sistem wordpress yang asal untuk memudahkan semua geng-geng reyokiwara dalam menguruskan profile sedia ada.

nantikan kemunculan http://www.reyokiwara.net

Advertisements

~ by Layang Mas on February 16, 2010.

117 Responses to “www.reyokiwara.net”

  1. perhatian kepada saudara

    1. fakir
    2. gelojak jiwa
    3. org berado….

    sila lampirkan biodata anda kepada reyok….

    arahan dipatuhi…. tindakan akan diambil jika arahan tidak dipatuhi…

    wakaka

  2. huh penuh yakin jerk wiro dani nih nak amik tindakan kat otai2 tu.. huhu

  3. kene..lipat mcm lepat kang..huhu..

  4. huhu bukan niat di sini bersikap kurg ajor.. tetapi ingin mencapai kesejahteraan…
    wakakaka

  5. baiklah wiro dani.. ambillah biodata ku ini

    Nama panggilan : Gelojak Jiwa

    Umur : 27 tahun.

    Cita – cita : menjadi doktor (tak tercapai)

    Hobi : main laptop, membuli tangan besi.

    Minuman kegemarann : air

    cukup ke? huahuahua!

    tidak!! tidak abang Sunan Bonang! gedebush!

  6. terima kasih…..

  7. wahaha!! wiro dani memang terer!

  8. minta tolong spesifikkan mengenai maklumat ye.

  9. hobi G_J xtahan.. bila lg nk mai upc?buleh membuli tgn besi yg xbesh tu lg..haha

  10. InsyaAllah.. ada rezeki lebih.. ada kemampuan maka aku akan sampai juga untuk membuli si tangan besi.. wakakak!

  11. baguih….baguih..

  12. apa yang baguih?

    komen la besh sket. huahua

  13. hangpa semua tak sedaq ka wiro dani sebanqnya adalah lebih otai. wiro dani masuk gayong dari tahun 90 an. cuma malas ambik ujian bengkung. sbb tu la orang tak nampak wiro dani tu otai. aku kenai wiro dani semenjak aku mula lawat gelanggang sekolah teknik slim tahun 2000. waktu tu kalau tak silap aku dia dah pakai merah.

  14. huah!! memang otai! adakah otai dinilai dari bengkung? baru ni sedor ni!

  15. ish ish ish…. rasa ye neenjad kite tersalah org….
    sy bermula dari taun 80an lg…. wakaka
    pastu g bertapa mencari erti hati tapi hanyut dibuai arus kerakusan manusia…. pastu balik ke pangkal jalan bila dapat tau neenjad dh nk jd ninja…
    wakaka….

  16. hoh!! ni dah jadi bapok otai dah ni! saspek..saspek..

  17. saspek wajib di anto ke penjara dan arus dibicarakan…
    wakaka

  18. 80 an kau masih baby lagi la.

    soal GJ : “adakah otai dinilai dari bengkung?”

    terserah kepada anda untuk menilainya.

    sekadar memaklum taraf keotaian wiro dani sbb selama ni dia hanya melihat orang lain sbg otai walhal dirinya sendiri dah layak bergelar otai. usianya sebaya dgn GJ dan ilmunya boleh dianggap matang.

  19. mari kita tangkap rame-rame! huahua..

  20. yap,betul cakap abang neenjad. Dari cara permainannya dengan abang neenjad hari itu, memang terserlah keotaiannya.

    kalo ikut kata abang neenjad dahulu, kalo ‘korang nak hormat aku sebab bengkung, nah, aku gantung bengkung dan korang hormat la kat bengkung tu’

    huahuahua! abang neenjad kaco daun la..

    baru nak gurau senda kejap..

    wiro dani. kalo ada abe neenjad aku terpaksa slow takut kena ‘gedebush’ sama itu neenjad. wakakak!

  21. de bukti ke otai ye??
    mn de bukti…
    wakaka wiro dani x otai..
    otai lg layang mas….

  22. buktinya adalah tahi lalat wiro dani.

  23. huahuahua! kalo nak tengok tahi lalat memang otai gila la jawabnya!

    xde orang bole lawan!

  24. apa lebihnya dot net ni dari dot com wahai wiro dani?

  25. erm…. kelebihan dot net ngn dot com… … …

    kite minta penjelasan dari tapakyoi ataupun layang mas..
    layang mas yg menguruskan blog terbaru kite tu nnt…
    kepada semua ahli2 reyok..
    kite akan wat pendaftaran ahli baru…

  26. ok. ni,biodata ni nak nama ngan alamalamat je ke?

    Izharuddin bin haron
    N0. 1, Jalan TJ 9/3, Taman Temerloh Jaya, 28000 Temerloh,Pahang.
    (guna alamat temerloh sebab skang umah sewa)
    Batch 02/03

  27. huh wiro dani nih nak berselindung plak.. kan ke dulu hang yang buli aku masa kat teknik.. masa tu tahun 2001. time tu pun hang dah pakai kuning kan.. aaaaa otai tak otai ah, suma warden tabik springg oo kat dia..

    pasal blog baru masih dalam pembangunan.. huhu dah dua hari server down. rasa cam nak register kat sever baru jerk…

  28. warden mn yg tabik spring kt aku??
    yg pukul aku de laa..
    wakaka

    ape kehe ye yob layang mas??
    ape cerita??
    server down?
    aiyakk

  29. 2001 dah kuning? wiro dani memang otai giler..

    abang neenjad 2000 masih merah lagi. kalo x salah la..

  30. aku 2002 baru putih..

    wiro dani memang otai..

    salute..salute..

  31. tu dusta tu… dusta….dusta belaka..
    kuning buat sendiri tu… wakaka

  32. aku ader bukti 2001 ngko kuning.. huhu

  33. tunjukkan.. wakaka

  34. nih buktinya wakaka
    https://reyokiwara.wordpress.com/2010/02/16/www-reyokiwara-net/190210_wirodani/

  35. bukan aku tu… bukan aku…
    ttttiiiiidddaaaaaakkkkkkk……………………….

  36. cis,wiro dani masih cuba beselindung di balik spender!

  37. tidaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkk!!!!!

  38. baguih..baguih….

  39. alhamdulillah… lepas report pagi tadi reyokiwara.net dah bleh akses balik. tapi masih lagi dalam pembangunan. insyaallah bila dah siap aku akan inform pada semua untuk register semula

  40. hahaha! nape ada kita bertiga je dalam blog ni?

    Untuk pengetahuan, saudara mautauka dilanda demam kerana terlalu banyak main hujan..

  41. huhu…. kite doa2 kan laa abg neenjad kita cepat sembuh…
    layang mas… kite tgk sok… progress reyokiwara.net tu….
    kite wat yg terbaik…

  42. amin..

  43. biodata OBA

    Nama panggilan : OBA – ORANG BER ADA @ ORANG BUKIT AMAN

    Umur : N/A = CLASSIFIED

    Cita – cita : N/A = CLASSIFIED

    Hobi : N/A = CLASSIFIED

    Minuman kegemarann : N/A = CLASSIFIED

    N/A = CLASSIFIED

    CLASSIFIED INFORMATION/ACCESS DENIED

  44. erm… yg den tau…
    OBA ni tgh sakit mental…
    wakaka
    thankss

  45. “…erm… yg den tau…
    OBA ni tgh sakit mental…”

    really? then prove it if i’m wrong!

  46. dia bukan sakit mental. dia go and out. “go”out”. sama2 kita doakn beliau cepat sembuh.

  47. haa terbukti…
    sakit mental kerana dok tahan sakit go’ out’…
    doa2kan cepat sembuh…
    amin……….

  48. hahaha! OBA bukan sakit meental. dia sakit urat.. Urat @$#%^ dia terseliuh.. huahua

  49. tidak OBA! tidakkkk! Caiit!

    (OBA mengamuk sambil pakai kain pelikat dan kopiah)

  50. Tuan Dani wajar masukkan saudara Juragan sebagai orang yang diperlukan biodata.

    hang nak tau apa?
    kalau betui, bagi email, tempat terbuka ni tak sesuai terutama OBA yang penu misteri lagi sakit tu

  51. haha! betul juga ye.. terlupa pulak OBA ni seorang misteeri..

    memang jangan harap la nak dapat biodata dia dalam ni! haha!

  52. kakak sakura..

    kakak sakura..

    mana kakak sakura?

  53. huhu…
    mmg nnt sy minta anto kan biodata masing2..
    sabor2…
    sy paham… masing2 malu… wakaka
    juragan puye biodata dh de..
    tinggal lg fakir je yg blum…
    wakaka

    nnt sy minta semua email kan biodata ke email yg dimaklumkan kemudian hari…
    wakaka wakaka wakaka

  54. ni burung kakak tua mana yang terlopeh ni..

    pandai pula berkata-kata..

    buat lauk sodap ni!

  55. “…haa terbukti…
    sakit mental kerana dok tahan sakit go’ out’…”

    sekali lagi.. anda saya beri peluang untuk buktikan..

    sila buktikan sebelum anda jumpa saya..

    atau saya benar2 berkelakuan dan bertindak sebagai orang ‘sakit mental’ pada anda..

  56. huahua! ha,menjawab ko dani! hahaha!

    bantuan! bantuan!

  57. wiro dani mmg otai..bengkung beliau dh luntur krn t’lalu lama..heheh..

    encik OBA sakit mental?hoho….b’sedialah wiro dani utk melihat OBA bertindak sbg org sakit mental pd anda..hahahahaha!!!

  58. Aku dalam latihan….

  59. dengan ini sy menarik balik kata2 sy….
    mohon maaf……..
    oleh itu sy akan cabut lariiiiiiiiiiiiii……..
    (wiro dani akan menyorok wat sementara waktu ini)

  60. luntur sebab taruk clorox tu. bengkung aku pun nak rendam klorox jugak la! hahaha!

    Hahaha! bersedialah dengan kedatangan OBA! hahaha!

  61. ai? lari dah? tak jadik la datang… maaf mu ku terima…

  62. Hahaha! Nasib baik ko Dani OBA tak jadi datang..

  63. ok. kita jumpa nanti

  64. tak tau nak komen ape..

  65. jangan komen! he he..

  66. eh,lambat tido malam ni OBA?

  67. hahaha…main gelak je….haahhaha

  68. aku tengah berubat malam tadi.. nunggu tengah malam..

  69. begitu?. kau berubat mental ke? huahauahauahauaha!

    tidakkk!! tidak!! (pakcik pakai kain pelikat tiba2 muncul di belakang)

  70. ya nak!.. (tali gantung dan diikuti bunyi KRAAAK! yang kuat kedengaran..)

  71. basib baik pendekar gelojak sempat mengelak dan pendekar OBA rupanya hanya mematahkan ranting kayu dengan teknik bayang kepunyaan Pendekar gelojak. muahaha!

  72. basib <—- GJ…. wakaka ape kah maksud ya ini??? wakaka :guling:

  73. sebenarnya memang sengaja ku taip begitu wiro dani..

    basib = bernasib (singkatan baru)

  74. heh heh heh heh.. aaaaaaaaauuuuuuuuummmmmmmmm!

  75. eleh, nak cover la tu

  76. betul tu abang fakir! betul la tu! tobat betul tu!

  77. G_J….aku nk wat jelajah pahang ari jumaat nih…lawat ko n abg mautauka..mu ada dop?

  78. Jumaat, Sabtu, Ahad ni koi terlibat dgn sukan peringkat zon dekat pekan.

  79. InsyaAllah aku ada. mai la tido sini. Aiya, abang neenjad xde la pulok. kalo dok,bole kita sama2 g lawat beliau.

  80. aper????
    pergi meliwat abg ku neenjad???
    aahhh tiiidddakkkk… jgn… jgn… wakaka

  81. wiro dani. jangan libatkan aku dgn aktiviti tidak sihat.

  82. opss.. sory… wakaka

  83. PDATE MENGENAI BLOG BARU, server telah didaftarkan di bawah onebytes.com, tetapi mempunyai beberapa masalah pada server dimana server selalu tidak berfungsi dengan baik, kemungkinan akan ditukarkan kepada server baru dibawah penyeliaan Datakl.com, tetapi tidak dapat dilakukan buat masa terdekat kerana kekurangan dari segi kos. apabila telah siap kelak akan diumumkan kepada semua, thankz bg support. – Layang Mas
    _______________________

    thanks 4 de info…
    ermm brp kos yg akan ditambah lg??
    huhu

  84. Mengareng poro wiro reyokiwara, paman ngroso bungah mbanget kambek bodhoan. Mugo-mugo belog iki iso dikakalake sampek kapan-kapan.Bhodhoan diarepi iso ngei sokongan ben belog iki dhadhi seng paling meriah, paling diminati kabeh wong. Wassalam. Monggo pamet.

  85. I’m really proud with all of you the reyokiwarans. I hope that this blog would stay long forever and hope that all the others would also give the needed moral support till this lovely blog would become one of the most popular as one of the channel for us to uphold our aim to bring fame to PSSGM. Wassalam. Till then. Bye.

  86. cayangggggggggggg cikguuuuuuuu saya…. muaahhh

  87. nasib ada terjemahan dalam BI. kalau tak mampos nak cai translator

  88. Jangan risau… bahasa jawa tidak membunuh, tapi bubuk jawa dan jamu jawa mungkin….kakakakaka……

  89. ketawil… ketawil…

    wakakaka keceperrrrrrrr….
    wakaka…

  90. aaaa.. mongo! mongo! mongo! mongo!

    sekali babah speaking daaaaa…….

  91. Haha! wiro dani.. ekau sumbat dengan apo la mato n telinga ekau.. Haha!

    InsyaAllah cikgu Azman,kami cuba yang termampu..

  92. asam jawa best buat bahan masak

  93. Tapi tulisan tak dapat tandingi luahan kata-kata yang penuh dengan memek muka dan nada yang berkesan. he he he

  94. tu belum kena pancungan jawa! sekali kena baik mati woo! hehe..

  95. psncungsn jawa?…hahahah…buat lawak….hahaha

  96. aku ingat pancung dayung aje ada.. pancung jawa camane pulak?

  97. Pancung Jawa? Ini ceritanya. Ada 3 orang pendekar: Cina, Jepun dan Jawa. Nak lawan siapa hebat main senjata. Sasaran? 3 ekor lalat yang sedang terbang. Cina dengan pedang lebar setiawannya hanya mampu putuskan badan lalat. Jepun dengan pedang samurainya hanya mampu pancung leher lalat. Jawa? Lalat masih boleh terbang tapi hantuk kepalanya kedinding sebab sedih sangat kerana tidak akan mempunyai zuriat lagi lepas ni. Jadi, siapa hebat? Lu fikirlah sendiri belalang……

  98. Harus diingat, pendekar jawa hanya mempunyai golok kontot……. Kuasa bubuk Jawa dang Jamu Mancur….

  99. Harus diingat, pendekar jawa hanya mempunyai golok kontot……. Kuasa bubuk Jawa dan Jamu Mancur….

  100. hahaha! halim tak dengar lagi kisah tu.. Yes!!! sekali lagi aku jadi orang ke 100 memberi komen!

    Wiro dani,cepat sediakan anugerah untuk aku!Huahua!

  101. gelojak jiwa.. komen hang tak dikira arrr.. master jet lili @ chef lili anta dua kali komen.. dengan ini aku lah pemenangnya wakakaka

    huhu sampai dalam sini cerita 3 pendekar tu hehe

  102. ambiklah kalu kau nak.. bukan hak aku pun.. yang penting,nama aku tetap komen ke 100. Muahahaha!

  103. aiyak…..
    mcm2 hal dh berlaku dlm ni…
    baru sehari aku tinggalkan blog reyok ni…
    huhu….

    aku terlepas jd org ke 100….

    wakaka cuba lg taun depan…
    wakaka

    ermm…. GJ nnt aku sediakan sandang reyokiwara tuk mu…
    sandang panglima atas bawah ke 100 nama ye

    waakaka

  104. hahahahahha..aku hanye mampui ketawa saje…hahah

  105. mcm hebat!!!! wakaka

  106. terima kasih wiro dani. Jangan lupa!

  107. tulisan tak setanding luahan kata-kata yang boleh mengancam nyawa orang yang lelah tau. ha ha ha. tu la rugi tak pi UPSI ari tu Lim.

    Dani, seluar tempahan hari tu bila boleh dapat?

  108. he he he.. apa-apa aje lah bang.. he he..

  109. Dalam pertengahan bulan 3… Seluar Dah Tempah..
    Termasuk Sekali Seluar Oba… Kita Tidak Tinggalkan Mereka Begitu Sahaja… ingatlah insan tersayang….. Oba nnt bank in kt Lan…

  110. akaunya 34857-373449.(maybank) nanti keluar nama Izharuddin. Kau masuk je 500.

  111. seluar sampai rm 500 G_J? ko nak tempah tong keranda satu set ke ape?

    roger.. bagi no akaun.. alamat emel: sakurasister80@yahoo.com

  112. hahaha! ni seluar benangnya emas kakek!

  113. seluar benang emas? baik aku pakai kain gombang.. selesa.. angin masuk… legaa…

  114. huahua! sama itu kopiah java ka?

  115. tambah bj pagoda..haha..

  116. baju pagoda..
    kopiah jawa……..Baru betul geng2 REyok..pastu kte pakai blazer warna hitam..huhuhu
    sahhh..pendekar jawa..
    awai cuti ni jom kita semua trun GELANGGANG TO’JENAi..
    imarahkan gelanggang
    dah lama kite tak bergelanggang bersama2
    MOh kite…

  117. alo kat aku taknak offer kaa..selaur tu…biar betul korang ni waaachaaaa,….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: