GAMBAR KENANGAN MAJLIS PERLIMAU DI IPOH PERAK…….


Majlis Perlimau Tapak & Seni…..

Advertisements

~ by awan sakti on December 15, 2009.

32 Responses to “GAMBAR KENANGAN MAJLIS PERLIMAU DI IPOH PERAK…….”

  1. tambahnya anak2 gayong……..

  2. Ahamdulillah, moga jadi amal soleh di sisi Allah.

  3. Alhamdulillah

  4. huh? buat anak?

  5. hah? beranak pinak?

  6. kembar ker???

  7. cover dpn tuh..xtahan…

  8. amboi.. macam nak kena baling dengan selipar.. ha ha ha..

  9. Syukur alhamdulillah. Tahniah kepada pihak penganjur. Semoga kita akan terus memperjuangkan warisan allahyarham Dato’ Mahaguru.

  10. Tahniah kepada penganjur. Moga kita teruskan perjuangan.

  11. aku dah cakap dah dulu.. korang tak nak dengar.. sula je budak tuh!

  12. nyampah aku.. macam kucing jantan yang miau.. miau.. gesel kaki aku time nak makan kat kedai tu.. weeeek!

  13. teruskan perjuangan.

  14. salam…hehehe..lah ang kena tukaq nama buh nama awek dulu2….bunga ka…kenanga ka….mawar ka….lah mawar amcam???

  15. apa kata lah melur? lah telur ka.. sedap nama tuh..

  16. semoga warisan ini takkan luput ditelan waktu…harap ia kekal sampai keakhir hayat kita………

  17. lah telur?huh..berbau lucah..aku dh pk 1 nama yg best..sri ratna lah.amacam?heheh..ampes abg faisal..buh gambo cover dpn..siap le latihan nnt..huhuhunh..

  18. sri ratna? nanti gelojak bertambah gelojak jiwanya

  19. ooott!! tgan besi aku pun tak tau gambaq hang jg cover girl dalam page ni… nak demam aku dibuatnye..siasat sape punye keje.. hehe

  20. gile ah..bleh jd cover majalah wanita nih..haha..G_J sentiasa bergelojak..xde ubat dh tuh…haha

  21. dgn rasmi yer sy mengaku sy yg buat… wakaka

  22. wa…hebat2….

  23. Huh, kalo gambor macam tuh boleh buat aku mati p***k! xseleranya akuh! uwekk! tapi OBA memang suka!

  24. s**an ko! nanti ko aku cari genting aku hempok kepala ko! ha ha.. nanti ko!

  25. sy nk join skali hempok genting kt kepala beliau..2keping serentak..haha..

  26. muahahaha! mari ler…

  27. ayoo jang! apo tunggu laie! hompuk! lompung!

  28. assalamualaikum .. tumpang lalu
    leh tau tak cikgu apa yang menjalankan mandi tapak ni ek siap kene jirus lagi best tu

  29. saya tau! saya tau! cikgu silat.

  30. G_J, ko tak nak mandikan aku? meh le mandi..

  31. budak2 tu dah masuk jawi belum?

    kalau belum boleh terus sunatkan sekali lepas mandi tu.

    maklumlah cuti sekolah.

  32. tengkorak ekau OBA! huh,geli akuh!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: